Mecanismes de participació al teu abast!


Pregunta al Govern municipal!

La CUP envia mensualment preguntes a l’equip de Govern, les quals respon per escrit amb el termini d’un mes. La candidatura ofereix als vilanovins incloure les seves preguntes (de qualsevol tipus sempre hi quan faci referència a afers o competències municipals) al conjunt de les que formula al Govern. Obtindreu resposta en un mes!


Proposa mocions o iniciatives!

Si tens bones idees i propostes polítiques que vols que portem a l’Ajuntament, fes-nos arribar les teves propostes de moció o qualsevol tipus d’iniciativa política, que l’estudiarem i la presentarem al ple. Ens esforçarem de valent per tal que pugui prosperar i convertir-se en una realitat.

Mentre els mecanismes de participació popular al ple no canviïn, la CUP s’ofereix a les entitats per portar les seves iniciatives polítiques al ple. Les entitats poden intervenir al ple, però no poden proposar punts a l’ordre del dia, així que nosaltres ens oferim a fer-ho, de la única manera que ara per ara tenim, a través de mocions. 

Escriu al butlletí electrònic municipal!

La CUP ofereix el seu espai al butlletí electrònic que setmanalment l’Ajuntament envia a més de 3000 persones. Si ets una entitat o un col·lectiu organitzat, no dubtis en utilitzar aquest mitjà de difusió!