7/10/11

La CUP es reuneix amb representants de l'AMPA de l'Escola Pasífae


L'Escola Pasífae, amb més de 150 alumnes, és una escola situada a la Rambla Sant Jordi i funciona des del crus 2008-2009. Actualment i els propers anys desenvolupa la seva activitat en barracons, en un terreny cedit temporalment per l'Ajuntament, a l'expectativa, encara no prevista oficialment, que es construeixi el centre definitiu en uns altres terrenys a La Bòbila. En la reunió mantinguda amb l'AMPA, aquesta exposa dues necessitats bàsiques:
1) Donar a conéixer la situació de l'escola i sumar esforços per pressionar la Generalitat
2) Arranjar en la mesura del possible les actuals instal·lacions, eixamplant el pati i construint una pista.
Proposen per a tal pista uns terrenys municipals colindants, actualment buits i sense assignació. Ens expliquen, també, que la regidora d'Educació lamenta no disposar de diners per respondre a aquesta petició.
La CUP pren compromisos amb l'AMPA Pasífae en tots dos punts: buscarà l'aprovació d'una moció conjunta de totes les forces polítiques municipals per pressionar la Generalitat i defensarà una mínima inversió municipal al pati de l'escola en el que considera un dret dels infants a poder gaudir d'una escola mínimament normal.

1 comentari:

  1. A veure si algu ens escola perque hi han nens de 3r que no veuran mai l'escola nova. Quina llàstima que es gastin tants diners en coses realment no necessaries ara per ara i que no ho facin per les escoles.

    ResponElimina