14/12/11

S'aproven les mocions de la CUP sobre la recollida d'oli domèstic i el procés participatiu per definir el model de Festa Major

El ple d'aquest dilluns 12 de desembre va aprovar per unanimitat les dues mocions de la candidatura municipalista. 

La primera a ser aprovada va ser la de realitzar un procés participatiu per redefinir l'actual model d'organització de la Festa Major vilanovina. Com ja es va dir al ple, la intenció de la CUP no és posar en dubte la tasca de les persones individuals que durant 15 anys han exercit de Pabordes, sinó valorar, analitzar i millorar aquest model d'organització i coordinació de la Festa que a dia d'avui té força mancances. Amb tot, durant els propers tres mesos s'iniciarà un procés on totes les persones i entitats interessades hi tindran veu.

La segona moció aprovada fou la d'habilitar progressivament punts de recollida fixes d'oli domèstic als diferents barris de la ciutat. La CUP no demanava instal·lar un contenidor de més, sinó establir punts fixes estratègics més enllà del Punt Net i la deixalleria mòbil per animar a la gent a no llençar l'oli a l'aigüera, fet que contamina enormement. Tot i que la moció va ser aprovada va quedar en funció de la disponibilitat pressupostària de l'Ajuntament, fet que obliga a la CUP a estar-hi a sobre i pressionar, ja que sense la voluntat política del govern no es durà a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada