13/1/12

La CUP porta la manca d’espais municipals per l’oci i la cultura al proper ple municipal

La CUP presentarà una moció al ple del proper 23 de gener en què insta a l'Ajuntament a buscar i oferir alternatives a la situació de manca d'equipaments culturals i d'oci.

La situació històrica de la ciutat de manca d’espais culturals i pel jovent s’ha agreujat aquests darrers mesos després de que dos espais municipals més no puguin ser utilitzats pel conjunt de la ciutadania per realitzar-hi actes culturals i/o festius: per una banda, la Peixateria vella i, per l’altra, l’antiga Zona XXI que ara depén de l’Auditori.

La manca d’espais és especialment greu en dates asenyalades del calendari festiu global o vilanoví, som poden ser el Carnaval, el Nadal o Cap d’any, ja que el clima no permet realitzar els actes a l’exteriror. Que una ciutat de 67.000 habitants no tingui espais per encabir més d’una o dues activitats nocturnes en espais municipals és especialment preocupant.

La CUP proposa donar solució a l'actual situació mitjançant, d'una banda, l’obertura de determinats espais municipals de característiques no estrictament culturals o festives en determinats períodes de l’any i, per l’altra, arribant a acords amb entitats privades que disposin d’espais per adequar-los i posar-los a disposició de la ciutadania en determinats períodes de l’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada