30/5/12

La CUP proposa celebrar una gran audiència pública per tractar a fons la lluita contra l´atur a la ciutat


La primera moció que presenta la CUP al proper ple proposa un gran fòrum on els grups municipals i la ciutadania exposin les seves fòrmules i iniciatives concretes per crear ocupació a la ciutat.

La crisi capitalista que estem patint ha dut a la comarca i la ciutat a nivells d’atur d’una gravetat extrema. La comarca del Garraf té una taxa d’atur del 17,14%, i la ciutat de Vilanova i la Geltrú arriba ja al 18,97% segons les dades de la Mancomunitat Penedès Garraf del darrer mes d’abril. A la gravetat de la situació actual cal sumar-li la incertesa del futur i el temor a que aquests índexs augmentin i les condicions de la crisi s’agreugin encara més, amb l’increment de les desigualtats, la pobresa, la conflictivitat i la misèria entre els vilanovins que això comporta.

Des de la CUP trobem necessari i imprescindible que davant d’aquesta situació de greu crisi capitalista les forces polítiques i la ciutadania fem un sobreesforç per pensar, debatre i consensuar mesures, iniciatives i actuacions que serveixin per pal•liar la crisi laboral i social que patim els vilanovins i vilanovines, posant una atenció especial en l’atur i les iniciatives que des dels poders públics municipals es poden endegar per augmentar els llocs de treball.

Creiem, per tant, que realitzar una Audiència Pública és una iniciativa política necessària, valenta, que ens obliga a prendre partit, a pensar, proposar i oferir solucions conjuntes davant la ciutadania, així com recollir les seves reflexions, propostes i suggeriments.

Consulta la MOCIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada