2/6/12

Ciutadans i entitats podran presentar candidatures per a l'elecció dels Pabordes 2013 del 8 al 20 de juny



Aquesta setmana, l'Ajuntament de Vilanova ha presentat la primera proposta del nou model d’organització de la Festa Major, amb la incorporació d'algunes propostes sorgides en els grups de treball organitzats dins el procés participatiu que s'ha desenvolupat durant les darreres setmanes. De manera transitòria enguany, l’elecció dels Pabordes 2013 es farà a través de la presentació de candidatures d’entitats i de ciutadania. Es poden presentar candidatures del 8 al 20 de juny a través de Carpeta Ciutadana i OAC. La votació dels 4 pabordes de les entitats serà dimecres 4 de juliol a les 20 hores. I la proposta de la Junta de Portaveus dels 3 pabordes de la ciutadania es realitzarà el mes de juliol i s'aprovarà per Ple.

Paral·lelament, el procés per debatre el model d'organització i gestió de la Festa Major continuarà properament amb la possibilitat de participar en dos grups de treball intern: 

A) Grup de treball per definir la creació de la Fundació que gestionarà els actes cívico-lúdics de la Festa (poden inscriure’s a cultura@vilanova.cat fins el 8 de juny). Amb reunions periòdiques de juny a octubre, i presentació dels resultats a l’octubre.

B) Grup de treball per definir la Comissió de Protocol (poden inscriure’s a cultura@vilanova.cat fins el 8 de juny). Amb sessions de debat i presentació dels resultats a l’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada