18/2/13

“Tenim un projecte per governar-nos”

Amb la presentació del Programa de Govern d’Unitat Popular, la CUP defensa que no existeixen només els dos models de CiU i PSC per a Vilanova i la Geltrú  

La Candidatura d’Unitat Popular ha fet aquest dissabte un acte públic al Castell de la Geltrú on ha esbossat els principals eixos i prioritats del Programa de Govern d’Unitat Popular per a Vilanova i la Geltrú sota el títol de “Governem-nos. Una altra Vilanova és possible i necessària”. Davant una seixantena de persones, membres de la CUP han explicat la situació de crisi política en que es troba l’Ajuntament vilanoví i el període de reflexió sobre la governabilitat que s’ha obert arrel de la pèrdua de la qüestió de confiança lligada als pressupostos presentada pel govern de CiU.  

Els membres de la CUP han afirmat no tenir confiança en cap dels dos projectes, “tan en el de CiU, avocat a les retallades i mancat d’alternatives i capacitat de lideratge col•lectiu en el complex trencaclosques polític vilanoví; i el del PSC, gens autocrític i amb bona part de culpa de la greu situació que viu la ciutat sobretot en matèria d’endeutament públic, però també en d’altres camps com l’urbanísitc i que ha mostrat unes formes i pràctiques polítiques que són l’antítesi del que defensem des de l’esquerra transformadora”.   

La CUP ha remarcat que no vol ser còmplice de carreres i projectes personals facilitant el govern de la ciutat als líders que l’han governat durant tants anys. La CUP defensa la política com un compromís ciutadà temporal i no com a modos vivendi, per això “per la CUP la regeneració democràtica i la no duplicitat de càrrecs són una condició indispensable per afrontar qualsevol debat sobre la governabilitat de la ciutat”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada