3/12/14

22 de les 25 regidores i regidors de l'Ajuntament s'autoinculpen per la celebració del 9N

Els representants municipals assumeixen les conseqüències davant les accions judicials que derivin arran de la celebració del procés participatiu 

La immensa majoria de les regidores i regidors de l'Ajuntament de Vilanova van donar suport a una moció presentada per la CUP, que es va debatre juntament amb una presentada per CiU, on es demanava al Ple Municipal que s'autoinculpés davant dels processos judicials engegats arran del 9N. D'aquesta manera, es pretén demostrar que s'ha perdut la por, i que totes i tots hem estat responsables de la celebració de la consulta sobre la independència del passat 9 de novembre. 

Tot i les amenaces, el dia 9 de novembre van votar gairebé 2.400.000 persones, i 40.000 es van oferir voluntàries per coordinar, i assegurar el funcionament de tot el procés. Es tracta de la desobediència més important feta a Europa, ja que els tribunals espanyols es van encarregar d'amenaçar, espantar i culpar tots aquells qui participessin a la consulta. Els votants, els voluntaris i tots aquells qui vam participar hem perdut la por, i assumirem totes les conseqüències que derivin arran del 9N. Vam votar, i això és imparable!

Cap comentari:

Publica un comentari