28/2/12

El ple de Vilanova i la Geltrú se solidaritza amb les reivindicacions i la lluita dels estudiants del País Valencià

El ple municipal de Vilanova i la Geltrú celebrat ahir dilluns 27 de febrer va aprovar amb els vots favorables de tots els grups municipals, inclòs el PP, una moció de la Candidatura d’Unitat Popular que demanava “mostrar la solidaritat del Ple de Vilanova i la Geltrú amb les reivindicacions i la lluita dels joves estudiants i amb la comunitat educativa valenciana”.

El segon punt de la moció, que demanava “rebutjar l’actuació policial i demanar a les autoritats corresponents el cessament del cap de la Policia Nacional a València, Antonio Moreno, així com de la Delegada del Govern al País Valencià, Paula Sánchez de León”, va rebre l’abstenció del PP i de CiU.

Tot i aquestes abstencions, la moció va tirar endavant i els acords que reflecteix seran enviats a la Generalitat Valenciana, a la Delegació del Govern espanyol al País Valencià i a l’IES Lluís Vives de València, origen dels esdeveniments.

Aquesta moció és una mostra més de la solidaritat de la societat vilanovina amb les reivindicacions i les lluites dels estudiants del sud dels Països Catalans. Just el dissabte, desenes de persones van acudir a la concentració davant de l’Ajuntament que l’Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú havia convocat per mostrar el rebuig a les retallades en ensenyament i a la brutalitat policial mostrada a València la setmana anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada