9/7/12

La CUP es reuneix amb representants dels treballadors de la Companyia d'Aigües i de VNG Aparcaments

La setmana passada la CUP es va reunir amb representants sindicals de les companyies municipals d'Aigües i Aparcaments, que estan en dsicussió aquests dies a l'Ajuntament per la possibilitat de privatitzar-les o vendre-les parcialment arrel de la necessitat de l'Ajuntament d'ingressar líquid de forma urgent. 

Els representants de totes dues companyies han traslladat a la CUP el neguit pel previsible empitjorament del servei que presten i de les condicions laborals, així com del nombre de llocs de treball, si es trien endavant els plans del govern. També coincideixen a comunicar que no han estat gaire o gens informats per part del govern d'aquestes intencions, sobretot a VNG Aparcaments, on el mateix dilluns passat, hores abans del Ple, se n'assabentaven que existia aquesta intenció al govern. 

Els representants de la  Companyia d'Aigües, que seria venuda al 49%, també hanm volgut informar d'uns reglaments existents que donen la majoria del consell d'administració a l'empresa privada encara que només es vengui el 49%. 

Per la seva banda, les representants de VNG Aparcaments han explicat que el govern manté la companyia en una situació de tresoreria límit, ja que, a banda que s'han fet diversos prèstecs de la companyia cap a l'Ajuntament (1,1 milions el 2006 i 750.000 euros a finals de l'any passat), l'Ajuntament ja no paga les quotes mensuals pels serveis que presta la companyia des de l'any passat. També han posat en qüestió la gestió econòmica de la grua i de les zones blaves del passeig marítim. 

La CUP, que ja s'ha oposat públicament a ambdues operacions de privatització, s'ha compromès a mantenir les plantilles informades de les negociacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada