28/1/13

Divendres 1 de febrer decidim sobre del Pressupost Municipal 2013

Divendres la CUP realitza una nova Trobada Oberta, a les 19:00 a l'Ateneu Vilanoví. L'objectiu de la Trobada és analitzar, debatre i decidir el posicionament de la candidatura davant el Pressupost Municipal 2013 que es vota al ple de dilluns 4 de febrer.  

Aquests dies ens trobem en ple procés d'exposició als grups municipals de la proposta de Pressupost Municipal 2013. A partir de tota aquesta informació s'iniciaran les converses i negociacions per a que surti o no endavant en la votació que es farà al proper ple municipal de 4 de febrer. La CUP, fidel a la seva dinàmica de presa de decisions col·lectivament, tal i com hem fet en els darrers pressupostos municipals, convoquem una Trobada Oberta a tota la militància, simpatitzants i votants per informar i analitzar la proposta de Pressupost, l'estat de les negociacions, debatre i finalment acordar el posicionament de la CUP.  

En breu penjarem la informació necessària per no afrontar la Trobada des de zero: us facilitarem la darrera proposta de Pressupost i la lectura que de moment en fem dels seus aspectes principals o que des de la CUP considerem més rellavants.  

Divendres no fallis, vine, participa i decideix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada