5/11/14

L´Ajuntament finalitzarà la relació contractual amb Cofely España SA gràcies a una moció de la CUP

L'empresa està implicada en l'operació "Púnica", en la que hi estan implicats diversos polítics de l'Estat i diverses empreses.

La CUP va presentar una moció al Ple corresponent al mes de novembre en la que demanava el trencament de la relació contractual que l'Ajuntament té amb l'empresa Cofely España SA. Aquesta empresa s'encarrega del mantenim de les instal·lacions esportives de la ciutat.  Fa pocs dies, el nom d'aquesta empresa va sortir esquitxat per l'esclat de l'operació "Púnica" en la que la pràctica corrupte de diverses empreses i polítics van ser descobertes. Des de la CUP entenem que no es pot tenir cap mena de relació amb empreses que funcionen d'aquesta manera, i per aquest motiu es va presentar la moció d'urgència i es va aprovar.  

Aquesta moció també recordava la demanda de la CUP de municipalitzar els serveis públics. Aquesta mesura suposaria una reducció dels costos, i, a més, permetria un control molt més democràtic i directe d'aquests serveis. Tot el contrari del que succeeix ara amb empreses concessionàries que sovint són filials de grans multinacionals.  

Clica i llegeix la moció!

Cap comentari:

Publica un comentari