24/10/14

L'Assemblea Popular decideix sobre les Eleccions Municipals 2015

La CUP anuncia que concorrerà als comicis sense renunciar a les seves sigles, però obrint la candidatura a forces i col·lectius de l'esquerra rupturista 

Després de mesos d'intensa feina seguint el mandat de l'Assemblea Popular per crear un nou espai polític municipal de l'esquerra, la CUP va acabar decidint concórrer a les properes eleccions municipals mantenint les sigles de la candidatura. Les converses amb les forces polítiques i moviments socials s'han realitzat durant els últims mesos, i finalment, veient la resposta de la gran majoria s'ha trobat més interessant la proposta de seguir presentant-se com a CUP. 

Han estat pocs els partits i moviments que s'han mostrat oberts a crear aquest nou espai, i aquest fet no acompanyava el plantejament inicial de crear un nou espai polític que tingués la clara aspiració de guanyar les Eleccions Municipals. A més, la qüestió nacional que gira entorn al referèndum del 9N i a les més que probables eleccions anticipades també han ajudat a acabar prenent aquesta decisió, entenent que en aquests moments cal participar de projectes descaradament independentistes que no donin peu a cap dubte. 

Ara doncs, s'obre una nova etapa en la que la CUP no pensa renunciar a seguir establint vincles i llaços amb aquests col·lectius per tal de seguir dibuixant un projecte municipalista que aspiri a tot, i ho faci des l'esquerra i la voluntat rupturista que planteja. La CUP segueix treballant per bastir una àmplia candidatura representativa dels moviments socials, amb un programa polític que doni suport a les lluites que dia a dia es viuen als nostres carrers, i també segueix tenint com a objectiu final l'assoliment d'una majoria social a la vila que permeti canviar-ho tot des de l'administració més propera als ciutadans com és l'Ajuntament. 

Tammateix, la CUP recorda que el seu objectiu no és només el de sumar vots i regidors a les eleccions municipals, sinó que també té molta importància la tasca d'aglutinament que s'ha de fer al carrer. La veritable Unitat Popular no s'aconsegueix mai a través de llistes electorals, sinó que aquestes només són una de les eines que existeixen per bastir-la als nostres carrers i places. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada