27/3/12

Moció en defensa de l'escola Pasifae

La CUP presenta tres mocions pròpies a aquest ple de divendres 30 de març, però també en signa dues més. Una d'aquestes mocions, signada conjuntament amb el PSC i ICV, és referent a l’Escola Pasífae. 

En la moció es demana al Departament d’Ensenyament que aporti les dades sobre previsions de la població escolar a Vilanova en els propers anys que han justificat la proposta de tancament de l’escola Pasífae i s’obri un procés de discussió i reflexió sobre l’oferta escolar a la ciutat, tot contrastant aquestes dades amb les que treballa l’Ajuntament. 

La moció vol ser també una mostra de suport al “Manifest en contra del tancament d’una escola pública a Vilanova i la Geltrú i en favor d’una escola pública de qualitat” que ha elaborat l’escola Sant Jordi. Tot això per demanar al Departament que replantegi  el tancament de la Pasifae i que escolti i debati alternatives amb les comunitats educatives afectades, sense jugar amb la pressió de la immediatesa i la urgència del procés de preinscripció, admetent que durant el període de preinscripcions actualment obert sigui possible matricular-se a l’escola Pasífae.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada