3/2/15

La comissió d'investigació sobre l'IMET i el CFO La Paperera prospera

La moció de la CUP es va aprovar per unanimitat i durant les properes setmanes s'investigarà la gestió d'aquests organismes municipals 

El Ple corresponent al mes de febrer va ser protagonitzat per la moció de la CUP on es demanava la constitució d'una comissió d'investigació per estudiar les possibles contractacions irregulars fetes per l'IMET i el CFO La Paperera. Aquestes denúncies van ser fetes per la CUP després d'haver rebut un informe el passat 16 de gener on apareixien més d'una vintena de contractacions fetes per aquests organismes en les que no s'havia realitzat cap procediment públic. 

Per tot això, la CUP va demanar que es constituís una comissió d'investigació (la segona de la història de la ciutat després de la que tractava sobre la gossera municipal) on es puguin aclarir tots aquests fets. Aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat, amb l'ampliació del període a investigar que la CUP havia situat entre els anys 2003-2011 per poder acotar els informes. Aquesta investigació es farà, finalment, sobre el període d'actuació dels darrers 3 gerents d'aquests organisme. 

A partir d'ara, la CUP es compromet a fer complir l'acord de la moció i que la primera trobada d'aquesta comissió d'investigació es convoqui durant aquesta mateixa setmana per tal de garantir un treball ràpid i eficient. La moció demana que els treballs es concloguin en un termini màxim de tres mesos. Així ho esperem.   

Cap comentari:

Publica un comentari